Don'T Be An Amber Pubujugu.

Daddy Daddy Daddy

Bra kemtvätt i Stockholm

Finns bra restaurang solna.


Ta hand om kläderna

Ja det är viktigt att man tar hand om sina kläder får det blir så mycket roligare att använda dom om dom är i ett bra skick och man känner att dom är rena och fina. Vissa kläder kräver att man kemtvättar dom och det är lätt hänt att det blir så att man låter dom kläderna ligga smutsiga ett bra tag innan man väl tar dom till kemtvätten.
Men det är ju så mycket roligare om man tar dom till kemtvätten på en gång och ser till att man kan få det att bli rent så att man kan använda sig av den igen.

Roligt med fina kläder

Det är kul med kläder tycker jag och är dom fina och färgglada så tycker jag att det blir ännu roligare. Ja det finns så mycket som är kul och som man kan ha och det kommer hela tiden nya kläder och nytt mode och det är ju väldigt kul att det händer så mycket inom det. Så det gäller att man har en bra kemtvätt stockholm som man kan ta sina kläder till så att dom inte blir liggandes i tvättkorgen utan att man använder sig av dom så som man vill.
Ja det är ju lika bra att man använder dom så att man får utnyttja dom till fullo och att det blir så bra som man har tänkt det och på så sätt kunna få ut mer av dom kläderna.
Kul är det med kläder och det är härligt att man kan klä sig efter  vilket humör man är på om man vill ha färgglada kläder eller om man vilka lite mer dova färger. Ja det beror på vilket humör man är på och vad det är som man ska göra den dagen så att det passar för tillfället.