Don'T Be An Amber Pubujugu.

Daddy Daddy Daddy

Naprapat Södermalm

Det är skönt att kunna gå till en naprapat när man känner att man har något som känns lite jobbigt. Just nu så har jag lite ont i min höft och skulle behöva gå till en naprapat och se vad det kan vara för något och om det  något som dom kan justera. Måste leta uppe bra som jag kan gå till, tror jag ska gå in online och söka på " naprapat södermalm " och se vad jag får upp.

Skönt och få det gjort

Ja jag ser fram emot att få det gjort och se om det kan bli bättre så att man känner att det inte gör ont längre utan att man kan springa och gå så som jag vill kunna göra. Det brukar ju bli bättre när man kan gå till någon som är duktig på det och som vet hur man gör. Det är ju det som man vill och önskar. Och det är ju så bra att det finns ställen som man kan gå till som kan hjälpa en med det och som kan se till att man mår bättre och att det känns bättre.
Det är ju väldigt bra att gå i tid så att man inte går med det för länge utan att det kan bli bättre så att man kan springa och göra allt som man vill kunna göra och som man brukar göra. Det är ju segt när man känner sig begränsad på grund av sin hälsa.
Så det är ju smidigt om man kan gå till någon som kan fixa det och som kan hjälpa en och som gör att det blir bättre och att man kan göra allt som vanligt som man brukar göra. Det är nått som jag verkligen vill och ser fram emot. Kul att det finns så mycket som man kan göra.