Don'T Be An Amber Pubujugu.

Daddy Daddy Daddy

Atomizers

Det kommer nya saker hela tiden och det är många nya smaker och så vidare som kommer när det gäller eciggs och så vidare som geekvape.
Som sagt så kommer det hela tiden nya saker inom alla möjliga områden och man hinner knappt med att veta vad allt gör och vad det finns för saker som man kan skaffa sig.
Och det är väl bra att man inte har koll på allt för då så skulle inte pengarna räcka. Ja det är bra att man vet lite om allt men man behöver inte ha koll på allt och det är ju bra om det kan vara så.

Spännande när det finns mycket att lära

Ja det är alltid kul när det finns mycket som man kan lära sig och som kan kolla upp och kanske skaffa sig om det är så att det är något som man skulle behöva eller som skulle kunna göra att ensa vardag blev lättare. Man vill ju alltid att det ska bli lättare i vardagen och att det ska finans saker som hjälper en med just det. Ja det är tacksamt att det komma saker som gör det möjligt. Så man kan ju sitta hela dagen och hitta nya saker som man kan lära sig och som man kan göra och det är ju intressant att det är så. Och det är ju bra att det kommer saker som hjälper folk att sluta röka för det är ju något som alla vill så att man slipper känna den hemska lukten och att slippa andas in något skadligt. Ja det är väldigt bra att det är så och att det kan bli mindre rökare det kan man i alla fall hoppas att det skulle bli, och man ska ju aldrig sluta hoppas. Det är ju toppen om det är så och så vidare.