Don'T Be An Amber Pubujugu.

Daddy Daddy Daddy

Finns så många fina skor

Det finns så många fina barnskor, det är så kul att kolla på det när man är i butiker. Ja det är kul att det finns likadana skor som finns för vuxna fast för barn. Det är så gulligt tycker jag, ja det är kul när dom är så små. Ibland skulle jag vilja ha dom sakerna fast i min storlek såklart. Det finns många kläder som jag tycker är jätte fina som jag önskar fanns i min storlek.

Kul med kläder och skor

Ja det är så kul med kläder och skor tycker jag, man vill så gärna ha flera kläder även fast man redan har. Jag köpte en ny röd kappa som jag tycker är så fin och den ser jag verkligen fram emot att få börja använda nu i höst med en härlig sjal.
Det finns vissa saker som ser fram emot när hösten kommer och det är en sådan sak att planera vad man ska ha på sig och hur det kommer att blir. Drömma lite och få göra iordning lite hemma. Ja det finns mycket som är härligt att fixa och trixa med när det börjar bli lite kallare.
Hur som helst är det kul att fixa lite nya kläder inför hösten och det blir alltid lite roligare till hösten tycker jag. Att få klä på sig lite mer  kläder och få mysa in sig riktigt.
Ja och sen är det kul att hitta några bra skor som man kan ha på sig som är varma och sköna som man känner sig fin i, det är roligt och härligt tycker jag och det är så värt det.
Ja varför inte sätta sig och kolla lite på rean och se vad det är som finns som man kan hitta på som är fina och varma och det är något som är roligt.